Солариум

Солариум уредите във фитнес център КЕА СПОРТ са на немската фирма Ergoline. Те са съобразени със съвременните изисквания за опазване на кожата и здравето на човека и ти осигуряват безопасен начин за поддържане на тена.

За подсилване на ефекта от процедурите предлагаме козметични продукти на американската фирма California Tan, които подсилват ефекта от солариума, предпазват, овлажняват и защитават кожата. Активните съставки на козметичните продукти са натурални екстракти от банан и диня, масло от какао, манго и агаве, кокосово мляко и др. Ако желаеш да поддържаш перфектен тен, ако искаш винаги да изглеждаш великолепно – възползвай се от нашите соларни процедури.

От особено значение за безупречния тен и запазването на еластичността, гладкостта и свежестта на кожата е да използваш специализирана козметика за солариум. В КЕА СПОРТ можеш както да получиш подробна информация, така и да закупиш козметичните продукти, от които се нуждаеш.

 

Свържи се с нас за повече информация

Кеа Спорт - Солариум - 2

Тялото и лицето ти трябва да са добре почистени от конвенционална козметика. Използването на очилата, предпазващи зрението, е задължително.
Препоръчително е да не приемаш никакви медикаменти по време на процедурите, които биха повлияли на здравето ти в соларната баня.
Времетраенето на процедурите в солариума се увеличава постепенно в зависимост от твоя тип кожа и ефекта, който искаш да постигнеш.

Пожелания за много успехи за най-уникалната и най-чиста зала по фитнес!
Георги П. – бивш състезател по спортна гимнастика