За нас

ЗА НАС

Фитнес център КЕА СПОРТ отвори врати през Септември 2007 година. Дългогодишният ни опит в сферата на фитнес услугите и прекрасните отношения с партньорите ни от реномирани световни фирми като Technogym и Ergoline ни позволиха да оборудваме нашите зали с най-съвременни и професионални уреди.

КЕА СПОРТ

Ефективно натоварване по време на тренировка съобразено с твоите индивидуални потребности. Екип от висококвалифицирани специалисти, които са на твое разположение за съвет и подкрепа. Изграждане на индивидуална тренировъчна програма. Уют и анонимност съобразени с личността на всеки наш клиент.

ФИЛОСОФИЯ

Нашето мото - Във форма с движение, не с лишения, красноречиво изразява единствената ни амбиция, със силата на движението да те откъснем от стреса в ежедневието и да те накараме да почувстваш красотата на собственото си тяло. При нас те очакват чудесни мигове на отдих и разтоварване.

Невероятно място!!! Най-прекрасния, най-чистия, най-уютния и приятен фитнес, на който съм била. Продължавайте в същия дух! P.S.Обслужването е на световно ниво! Става ти едно такова мило на душата да общуваш с такива лъчезарни хора!
Клиентка на Кеа Спорт