# ФИТНЕСАР

Здравейте приятели,

КЕА СПОРТ  се грижи с отговорност и голямо удоволствие за вашето физическо здраве и добро самочувствие. Нашият екип желае да се погрижи за вашето добро настроение и добра форма и във виртуалното пространство.

Затова решихме всеки месец да награждавме най-активния от вас в социалните мрежи. Всичко, което се иска от вас е да бъдете активни – отговаряйте на нашите въпроси, участвайте активно в нашите дискусии, споделяйте нашите постове, регистрирайте се за нашия бюлетин. В края на всеки месец ще избираме победителя, който ще получава специална награда от КЕА СПОРТ. Победителите от всеки месец ще участват в конкурса за голямата годишна награда на КЕА СПОРТ – „ФИТНЕСАР“.

Всеки месец екипа ни ще определя нови награди за най-активните от вас. Каква ще бъде наградата за актуалния месец ще можете да разберете ако абонирате нашия бюлетин или следите редовно нашите изяви в социалните мрежи.

Тъй като февруари е месеца на любовта и виното решихме да посветим нашата първа задачка закачка на българската поезия. До празника на влюбените 14. Февруари ще публикуваме два стиха от български поети. Вие трябва да познаете името на поета или поетесата и заглавието на стихотворението. Очакваме вашите отговори на нашата електронна поща –  info@kea-sport.com

Като награда за февруари, екипа на КЕА СПОРТ реши да ви изненада с нещо специално:

Този от вас, който докаже активността си в социалните мрежи и спечели наградата за февруари може да стане господар на нашето малко царство. ТОЙ или ТЯ ще получи правото в рамките на един ден да се възползва от всички услуги, които КЕА СПОРТ предлага:

# да тренира във фитнеса без никакво ограничение
# да се възползва от съветите на нашите инструктори
# да анализирате съдържанието на телесни мазнини в организма си
# да се наслади на сауната в КЕА СПОРТ
# да използвате солариума
# да се наслади на отпускащото въздействие на масажа в КЕА СПОРТ

Изпращайте вашите отговори на адрес info@kea-sport.com

  • ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

    Правилата на нашата игра са само две: В тегленето на печелившите за всеки месец има право да участва всеки, който поне веднъж е бил активен, на някой от нашите социални канали: FACEBOOK; GOOGLE+ или TWITTER и това може да бъде доказано.

    Наградата за месеца трябва да бъде получена или използвана в рамките на следващия календарен месец. Тя не може да бъде прехвърляна по никакъв начин за по-късен период от време. Този, който не се възползва от правото си да получи наградата в определения срок, губи наградата автоматично. За печеливш се избира класираният на второ място. 

6 thoughts on ““# ФИТНЕСАР”

Comments are closed.

  • КОНТАКТИ

    • Работно време
    • Понеделник до Петък - 7:00 - 21:00
      Събота и Неделя - 9:30 - 19:00
    • Адрес:
    • Пловдив, ул. „Иван Рилски“ 16
    • Телефон:
    • +359 32 94 14 69 :: +359 885 851 377
    • Email:
    • info@kea-sport.com