Кардио тренировка

ТРЕНИРОВКАТА

Упражнения, които увеличават сърдечната честота, помагат за подобряване на дейността на сърдечно-съдовата система. От своя страна това води до намаляване на рисковете от сърдечно-съдови заболявания или болестни състояния, като висок холестерол, хипертония или инсулт. Същевременно кардио упражненията укрепват функцията на белите дробове и увеличават техния капацитет. Kардио тренировките са ефективен начин и за намаляване на твоето тегло.

УРЕДИ И МАШИНИ

Фитнес център КЕА СПОРТ  предлага разнообразни възможности за кардио упражнения, намаляване на теглото и подобряване на издръжливостта ти. Всички зали са обурудвани със съвременни и висококачествени уреди на фирма TECHNOGYM. На твое разположение са пътеки за бягане, крос тренажори, степери и гребни машини.

 

Свържи се с нас за повече информация

Кардио Уреди


ИЗДРЪЖЛИВОСТ
Чрез тренировката за издръжливост постигаш целта си - максимално и трайно натоварване съчетано с кратка фаза на възстановяване.
ПОДКОЖНИ МАЗНИНИ
Редовните кардио тренировки подпомагат топенето на подкожните мазнини, стимулират имунната система и те карат да се чувстваш по-добре.
ПОВЕЧЕ МУСКУЛЕН РЕЛЕФ
Кардио тренировките засилват допълнително релефа на твоите мускули като изгарят и последните остатъци от подкожни мазнини.

 

Страхотен фитнес. Хората от персонала са изключителни професионалисти, мили и учтиви.
Мария