Тренировка с персонален фитнес инструктор

Защо да тренирам с персонален фитнес инструктор?

Обичайно във фитнес залата срещаш трениращи, които се опитват сами да се справят с уредите, тежестите и показанията на кантара, пренебрегвайки помощта на фитнес инструктор. В такива случаи разчитаме на прочетеното в интернет, периодичния печат или препоръки на приятели.

Не е ли по-добре някой да се погрижи за нашата тренировка?
Защо е полезна помощта на личния фитнес инструктор?

Персоналният инструктор е човекът, който:

• ще обсъди с вас желаните цели за постигане; 
 ще прецени подходящите начини за постигане на целите ви и ще ви предложи система от упражнения;
• ще предвиди постепенно повишаване на натоварването, съобразено с вашите възможности и най-вече с моментното ви състояние и издръжливост;

• ще следи за правилното изпълнение на комплекса упражнения, така че да се избегнат травми и риск за здравето ви;
• ще препоръчва почивките между комплексите упражнения, съобразени с вашето физическо и психическо състояние в деня на тренировката;
• може да ви препоръча хранителен режим;
• всяка тренировка ще бъде различна от предишната и ще ви доставя желаното удоволствие и ползи.

Списъкът не е изчерпателен, но достатъчен да ви накара да опитате. Фитнес инструкторите на КЕА СПОРТ могат да ви бъдат полезни.

Оставяме вашият личен опит да ви помогне да вземете правилно решение. Все пак спортът освен здраве, трябва да доставя удовлствие, да подобрява настроението, да освобождава тялото ви от натрупаното напрежение, да ви зарежда с положително настроение и нови сили! А ако към това се прибави стегнато тяло и липсата на няколко излишни килограми – вие сте на прав път!

Усмихнете се!

Ние с моите приятелки сме много доволни от обслужването в Кеа спорт. Инструкторите са всеотдайни и големи професионалисти. Чистотата също е на ниво. Продължавайте все така.
Клиент