Сауна

След тежкия и напрегнат ден, след изтощителна работна седмица или след усилена фитнес тренировка – в КЕА СПОРТ можеш да се насладиш на пречистващата сила на класическата финландска сауна. Нашата сауна е предназначена за двама и е изработена по индивидуален проект от немската фирма Nordö.

Преди сауна трябва да се взема душ. При първите процедури е препоръчително да се започне с редуване на кратки серии, не повече от три повторения, от по четири – пет минути в сауната с почивка за охлаждане. Добре е преди и по време на почивките за охлаждане да се приемат повече течности. Максималната продължителност на процедурите в сауната не бива да надхвърля един час.

Забранена е употребата на алкохол преди и по време на сауна процедурите.

 

Свържи се с нас за повече информация и резервации

Сауна - КЕА СПОРТ

Препоръчително е да се консултираш с домашния си лекар, особено когато имаш ниско или високо кръвно налягане, страдаш от заболяване на сърцето, имаш мускулни травми.
За да се предотврати отрицателно въздействие на процедурите в сауната, трябва да се спазва правилното съотношение между престой в сауната и почивка за охлаждане.
От особено значение за хигиената в сауната е да не се използват етерични масла за тяло. Под действието на топлината те влияят отрицателно на твоята кожа като запушват порите ѝ.

Невероятно място!!! Най-прекрасния, най-чистия, най-уютния и приятен фитнес, на който съм била. Продължавайте в същия дух! P.S.Обслужването е на световно ниво! Става ти едно такова мило на душата да общуваш с такива лъчезарни хора!
Клиентка на Кеа Спорт